میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ (Microneedling) یک روش درمان جدید و جوانسازی در پوست است. این روش از طريق جراحي فيزيکي نفوذ سوزن، موجب بهبود زخم با حداقل آسيب به اپيدرم مي شود. MN به طور فزاینده ای در طول چند سال گذشته به کار گرفته شده است. زیرا این روش نسبتا ساده ، کم هزینه, درد و عوارض جانبی کمی دارد. توانایی درمان بیماری های موضعی ، منجر به مطالعات متعدد و بالقوه در زمینه بیماری های التهابی، دیسکرومی و فتوتراپی شده است. این مقاله به بررسی اصول و شواهد برنامه های در حال توسعه MN می پردازد. این روش نتایج امیدوار کننده ای را به عنوان یک درمان کمکی برای بهبود زخمهای آتروفیک، آلوپسی (طاسی)، کراتوزهای آکنه ای و اختلالات رنگدانه مانند ملاسما نشان داده است. به طور کلی، این روش دارای عوارض جانبی ناچیزی در مقایسه با سایر درمان ها و گزینه ای مناسب برای رنگ پوست است.

معرفی:

Microneedling) MN)، به عنوان یک درمان القایی کلاژن شناخته می شود، که شامل فرایند سوراخ کردن تکراری پوست با نیدل های استریلیزه است.

مفهوم اصلی این روش در سال 1995 کشف شد هنگامی که دوتن از دانشمندان مفهوم “subcision” یا استفاده از سوزن های زیر پوستی را برای ایجاد زخم در زخم های پوستی قدیمی توسعه دادند . در سال 2006، دکتر دزموند فرناندز اولین محصول MN را که امروزه به Dermaroller مدرن تبدیل شده است را توسعه داد. میکرونیدلینگ یک ابزار نسبتا کم هزینه برای درمان بسیاری از بیماری های پوستی است که با ایجاد زخم از طریق نفوذ سوزن و ایجاد حفره های کوچک باعث بازسازی درم و تولید کلاژن و الاستین میشود. علاوه بر این نقش میکرونیدلیینگ در درمان آسیب شناسی مو به یک روش جدید تبدل شده است که امروزه تمرکز زیادی بر روی آن است. تحریک سلول های بنیادی در پاپیلای پوست، افزایش جریان خون به فولیکول های مو،کشف عوامل موثر در رشد مو و عوامل ایجاد ریزش مو جزئی از روش این درمان است.

روش :

مطالعاتی که برای این بررسی انتخاب شده است با جستجو در پایگاه های PubMed ، MEDLINE، Cochrane و مجله های الکترونیکی پوست صورت گرفت است. این مطالعات در انگلیس انجام شده است و قابل استناد میباشند. علاوه بر این, این مطالعات فقط در خصوص تکنیک های میکرونیدلینگ و تجربیات بالینی چندین بیمار است.

انواع میکرونیدلینگ:

در حال حاضر، دستگاه های مکانیکی زیادی در اداره غذا و داروی آمریکا (FDA) ثبت شده اند. Dermaroller یک وسیله دستی با غلطک استوانه ای متشکل از تعداد زیادی نیدل می باشد که به صورت غلطکی و چند جهته (عمودی، افقی و مورب) بر روی پوست استفاده می شود.

درماپن یا دکتر پن یک دستگاه مجهز به فنر است که به عنوان یک قلم الکترومغناطیسی عمل می کند. دستگاه های دیگر, از تکنولوژی های اضافی برای ساختن برنامه های مکانیکی MN استفاده می کنند که شامل

(FRFM) microneedling radiofrequency fractional و DermaFrac ودستگاههای مادون قرمز LED)) میشود. FRFM به علت ایجاد جریان رادیواکتیو از نوک سوزن به اجزای ساختاری پوست حائز اهمیت است. سیستم MN یک روش تجویز داروی ترشحی است که در آن میکرونیدل ها پوست را سوراخ می کنند و به دنبال آن از داروهای موضعی مزوتراپی استفاده می شود و یا به همین ترتیب، داروها را می توان از طريق سوزن های توخالی به طور مستقیم به داخل پوست انتقال داد.

کاربردهای میکرونیدلینگ:

بخش هایی که در ادامه به مطالعه آن می پردازیم ، یک مرور کلی از تجربیات بالینی با روش میکرونیدلینگ است که در خصوص اطلاعاتی در مورد دستگاه های مورد استفاده و فواصل درمان است.

زخم:

مطالعات متعدد نشان دهنده کارایی مثبت این روش در درمان زخم هاست. در یک مطالعه آزمایشی، El-Domyati و همکاران، تغییرات بافتی ناشی از میکرونیدیلینگ را در 10 بیمار مبتلا به زخم های اتروفیک را بررسی کردند. بافت برداری پوست در شروع و پس از درمان با Dermaroller انجام گرفت. در تولید کلاژن نوع اول ,سوم و هفتم افزایش معناداری وجود داشت و کاهش کل الاستین در پایان درمان (p < ۰.۰۵). همه بیماران درد خفیفی را در محل درمان گزارش کردند که در عرض ۲۴ ساعت از بین رفت.در پایان کار در مجموع ۶۰٪ بهبودی در ظاهر زخم , ۴۰٪ -۵۰٪ در بافت پوست بیماران ایجاد شد و ۸۰٪ -۸۵ % رضایت کلی پس از ۶ جلسه درمان در طی ۳ ماه اعلام گردید.

این مطالعه گروهی براساس نتایج بالینی به جای تغییرات بافت شناسی به منظور ارزیابی بهبود زخمهای آتروفیک صورت ,در پاسخ به درمان به روش میکرونیدلینگ متکی است .بیمار با Dermaroller طی 2 ماه تحت درمان قرار گرفتند. پاسخ بیش از 80٪ از بیماران به درمان به عنوان “عالی” در مقیاس 10 امتیاز ارزیابی شد. در بیمارانی که این مطالعه را تکمیل کرده بودند 94.4٪ کاهش شدت زخم های آنها مشهود بود و هیچگونه اثرات نامطلوب مشخص نشده است.

یک آزمایش بالینی توسط Garg و Baveja انجام شد که اثربخشی درمان ترکیبی را با استفاده از سابسیژن و میکرونیدلینگ و 15٪ تری کلرواسید را در 50 بیمار مبتلا به زخم های آتروفی ارزیابی کرد. بیمارانی که از نظر نوع زخم به 6 درجه تقسیم شده بودند طی 1 ماه تحت درمان قرار گرفتند. در نهایت بهبودی کامل در تمام بیماران مبتلا به زخم درجه 2 و 7/22٪ بیماران مبتلا به زخم درجه 3 نشان داده شد. علاوه بر این، از 16 بیمار مبتلا به زخم درجه 4 در شروع درمان، ده بیمار به درجه 2 و شش نفر دیگر به درجه 3 ارتقاء یافتند. به طور کلی، 100٪ از بیماران یک درجه بهبودی کامل زخم را داشتند.

مطالعات متعددی نیز در خصوص مقایسه اثر درمان لیزر و میکرونیدلینگ وجود دارد. در این مقایسه بیماران به صورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند که سه جلسه درمان, بدون در نظر گرفتن تخصیص به صورت ماهانه دریافت کردند. در هر دو گروه بعد از 2 و 6 ماه درمان بهبودی رخ داد و تفاوت آماری معنی داری بین آنها وجود نداشت (p = 0.264).. در حالی که اثربخشی مشابه بود، عوارض جانبی نامطلوب متغیر بود. گروه میکرونیدلینگ در مقایسه با گروه لیزر، بطور متوسط حدود یک روز سرخی پوست را تجربه کردند، علاوه بر این، 13.6٪ از بیماران در گروه لیزر PIH را تجربه کردند در حالی که در هیچ یک از بیماران گروه میکرونیدلینگ رخ نداد
یکی دیگر از زمینه های جدید مطالعه در میکرونیدلینگ، کاربرد آن در درمان زخم‌ها در گروه‌های قومی مختلف است. یک آزمایش بالینی توسط Dogra و همکاران، برای درمان زخم های اتروفیک بوسیله میکرونیدلینگ بر روی افراد اسیایی انجام شد. در این ارزیابی زخم بیماران از 11.73 به 6.5 درصد پس از پنج بار درمان با میکرونیدلینگ کاهش یافته است، که نشان دهنده بهبود قابل ملاحظه ای است.

یک مطالعه بر روی 30 بیمار هندی با پوست تیره انجام شد که در آن از روش میکرونیدلینگ با ترکیب اسید گلیکولیک برای درمان زخم های اتروفیک و PIH استفاده کردند. بهبود قابل توجهی در بافت پوست و همچنین کاهش PIH در گروه درمان شده با روش ترکیبی وجود داشت (p = ۰.۰۰۱).

همچنین از میکرونیدلینگ به منظور بهبود درمان زخم های مربوط به جراحی هیپرتروفی با افزایش تزریق داروی موضعی به درم استفاده شده است. آست و همکاران نشان دادند که میکرونیدلینگ یک روش موثر برای بیمارانی با آسیب های سوختگی و زخمهای هیپرتروفی است. در این مطالعه 16 بیمار مبتلا به زخم پس از سوختگی ,پس از 4 هفته آماده سازی با ویتامین A و C موضعی تحت درمان با میکرونیدلینگ قرار گرفتند تا تولید کلاژن را به حداکثر برسانند. قبل از درمان میانگین نمره VAS 4.5 بود. این نمره بعد از یک تا چهار جلسه درمان با میکرونیدلینگ به 8.5 افزایش یافت.

مطالعات دستگاه های مختلف میکرونیدلینگ برای سنجیدن فرکانس و فاصله زمانی بین درمان ها یک گام موثر برای توضیح بیشتر در مورد اثربخشی میکرونیدلینگ خواهد بود. بسیاری از مطالعات فوق نشان داد که میکرونیدلینگ دارای اثربخشی قابل ملاحظه ای نسبت به درمان های لیزری برای زخم های صورت است. به نظر می رسد که نوع زخم یک عامل موثر بر پاسخ بالینی به میکرونیدلینگ است، چون زخم های icepick و زخمهای آتروفیک عمیق به درمان کمتر پاسخ می دهند.

کاربرد میکرونیدلینگ در درمان آلوپسی (طاسی):

میکرونیدلینگ به عنوان یک مکانیسم درمانی برای افزایش رشد مو در ناحیه آلوپسی پیشنهاد شده است. اثربخشی میکرونیدلینگ در هر دو روش آلوپسی آندروژنیک (AGA) و AA در طی 5 سال گذشته بسیار مشهود بوده است.

AGA:

Dhurat و همکارانش دریافتند که درمان ترکیبی میکرونیدلینگ با ماینوکسیدیل از نظر اماری در صد بالاتری از بهبودی را در 100 نفر از افراد مبتلا به AGA که از ماینوکسیدیل به تنهایی استفاده میکردند را نشان داده است. بعد از 12 هفته درمان درمارولر همراه با 5٪ لوسیون ماینوکسیدیل به نیمی از شرکت کنندگان، در هر تحقیق نشان داد که 80درصد رشد مو افزایش پیدا کرده است. در واقع82 درصد از بیماران دارای 50 درصد رشد مو بوده اند اما استفاده از 5٪ منوکسیدیل به تنهایی در بازو، تنها باعث بهبودی 4.5٪ از بیماران به صورت 50٪ شد. در پایان مطالعه، میانگین تغییرات در تعداد مو به طور قابل توجهی در روش میکرونیدلینگ بیشتر مشاهده شد(91.4 vs. 22.2, p = 0.039).

علاوه بر این، شروع رشد موی جدید در گروه میکرونیدلینگ از 6 هفته بعد از شروع درمان ولی در گروه ماینوکسیدیل از 10 هفته بعد قابل مشاهده بود. در این آزمایش هیچکدام از شرکت کنندگان اثری نامناسبی را گزارش ندادند. Dhurat و Mathapati پس از آن, یک سری گزارش از چهار مرد با AGA بی پاسخ به درمان های معمول منتشر کردند. درمان ترکیبی با رژیم قبلی (ماینوکسیدیل موضعی یا فیناستراید خوراکی) و Dermaroller در طی دوره 6 ماهه به شرکت کنندگان تجویز شد. در هر چهار بیمار افزایش رشد و ضخامت مو بعد از یک ماه درمان گزارش داده شد.

میکرونیدلینگ به عنوان یک جایگزین مناسب برای درمان AA نیز پیشنهاد شده است. اصلی ترین درمان برای AA در حال حاضر corticosteroids intralesional مانند Kenalog است (ILK). با این حال، به نظر میرسد که القاء کلاژن ارائه شده توسط میکرونیدلینگ با آتروفی ناشی از استروئید مقابله میکند و باعث درد کمتری نسبت به تزریق میشودChandrasekhar . وهمکاران نتایج حاصل از درمان AA مقاوم با میکرونیدلینگ و کورتیکواستروئیدهای موضعی را تحلیل کردند.

دو بیمار بالغ مبتلا به AA که با ILK، استروئید موضعی و لوسیون منوکسیدیل 5٪ درمان میشدند، تریامسینولون موضعی را قبل و بعد از درمارولر مصرف کردند. هر دو بیمار درجه رشد موی خود را به عنوان “عالی” درجه بندی کردند و در پیگیری 3 ماهه از آنها هیچ بازگشت بیماری نداشتند.

ارزیابی عوارض جانبی درمان استروئیدی مانند آتروفی، زخم و افزایش حساسیت به عفونت در این مطالعه محدود شده است. در حالی که مطالعات بالینی داده های امیدوار کننده ای را برای اثربخشی میکرونیدلینگ در درمان آلوپسی نشان می دهد. علاوه بر این هنوز مشخص نشده است که نتایج مشابه در زنان دارای اختلالات مو قابل تکرار هست یا خیر . در این روش باید سرعت میکرونیدلینگ ، سوزن و مدت زمان درمان، برای بررسی اینکه آیا این نتایج در هر دو جنس قابل تکرار هست یا خیر در طول درمان بررسی شود.

اختلالات رنگدانه (Pigmentation disorders):

مطالعات متعددی پیشنهاد کرده اند که میکرونیدلینگ به عنوان یک روش برای اختلالات رنگدانه در انواع پوست تیره ، از جمله ملاسما، vitiligo(لکه و پیس) و periorbital hyperpigmentation هیپرپیگمانتاسيون پریور بیوتیک بسیار موثر است.

ملاسما:

مشاهده شده است که استفاده از داروهای پیشرفته پوستی با میکرونیدلینگ در درمان ملاسما نتایج بهتری را به همراه دارد. Budamakuntla و همکاران نتایج بهتری را در روش ترکیبی میکرونیدلینگ با Tranexamic اسید در مقایسه با روش معمولی در 60 بیمار مبتلا به ملاسما مشاهده کردند.پس از سه جلسه درمان (در 0، 4 و 8 هفته)، بیماران به مدت 3 ماه ارزیابی شدند .متوسط 35.72٪ بهبودی در منطقه ملاسما مشاهده شد و شاخص شدت (MASI) در گروه (microinjection) میکروآنژیک (P <0.01) ودرگروه MN p < 0.001).)بود. قابل ذکر است که 26٪ از بیماران در گروه میکروژنیک و 41% در گروه MN به 50٪ بهبود دست یافتند بدون هیچ عوارض جانبی شدیدی فقط کمی سوزش و قرمزی محدود گزارش شده بود.

در یک مطالعه آزمایشی، استفاده از سرم depigmentation حاوی (4-butylresorcinol)و sophora-alpha (فلاونوئیدهای تهیه شده از ریشه های Sophora flavescens) با درمان ترکیبی سرم depigmentation و میکرونیدلینگ در 20 بیمار زن ( Fitzpatrick Skin Type III-IV) با ملاسما مقایسه شد. در گروه MN میانگین نمره MASI 9.9 درجه (p <0.001) کاهش را پس از 2 ماه درمان در مقایسه با کاهش 7.1 درصدی (p <0.05) را در گروه دوم نشان داد. درمان ترکیبی میکرونیدلینگ همچنین نتایج مطلوبی در درمان ملاسما با استفاده از کرم ضد آفتاب روزانه دارد.

 (لکه و پیس):

اثربخشی میکرونیدلینگ در درمان ترکیبی  ,ویتیلیگو هنوز معلوم نیست. Stanimirovic و همکاران به مقایسه بیماران مبتلا به ,ویتیلیگو با اشعه ماوراء بنفش و محلول latanoprost با و بدون درمارولر پرداختند. هفده نفر در هر گروه دارای رنگدانه  مجدد شدند و از لحاظ آماری تفاوت معنی داری در رنگدانه دار شدن بین گروه وجود نداشت.

Periorbital melanosis:

روش میکرونیدلینگ در درمان این  بیماری موفق بوده است و یک بیمار مرد با درمان DermaFrac بهبود 75٪ -90٪ را نشان داد. Kontochristopoulos و همکاران همچنین استفاده از میکرونیدلینگ و 10%  اسید trichloroacetic   را در درمان  hyperpigmentation periorbital  بر روی  13 زن بیمار  را شرح دادند. تقریبا تمام بیماران (92.3٪)  بهبودی قابل  توجه ای بر اساس ارزیابی جهانی  داشتند. همچنین عوارض جانبی اندکی از جمله ورم  و سرخی پوست  مشاهده شد. درمان میکرونیدلینگ در ملاسما و melanosis periorbital  امیدوار کننده است.اما در درمان ویتیلیگو نیاز به مطالعه بیشتر وجود دارد.

Verruca (زگیل):

مزایای استفاده از میکرونیدلینگ به عنوان یک روش تحویل یا انتقال دارو در Verruca  توسط Konicke و Olasz  در سه بیمار بررسی شد. برای این درمان از روش ترکیبی میکرونیدلینگ با 0.5-0.2 میلی لیتر بلومایسین موضعی  طی 4 تست استفاده شد. در طی این آزمایش هیچ مردگی بافتی توسط بلومایسین دیده نشد و بیماران حداقل درد را گزارش دادند. میکرونیدلینگ ممکن است یک گزینه قابل قبول برای تضمین کامل درمان  زگیل, از طریق افزایش تحویل bleomycin در ضایعات باشد.

Actinic keratosis:

بیماران مبتلا به AK نتایج مختلفی را نسبت به روش میکرونیدلینگ به عنوان  یک درمان کمکی نشان داده اند. در یک مطالعه  بر اساس تقسیم چهره، تورزن و همکاران، استفاده از  میکرونیدلینگ را پس از استفاده از  درمان  (MAL-PDT) بدون میکرونیدلینگ را در ده بیمار مبتلا به AK بررسی کردند. استفاده از میکرونیدلینگ در درمان نتایج بهتری را در گروه نشان داد (p = 0.01). میانگین بهبودی AK 88.3% بود. سطح درد، بر اساس نمره VAS  برای  MN-MAL-PDTبیشتر بود (6 vs. 4, p = ۰.۰۰۴). عوارض جانبی طولانی مدت مشاهده نشد فقط یک بیمار در گروه میکرونیدلینگ به عفونت ثانویه باکتریایی مبتلا شد که نیاز به درمان با آنتی بیوتیک های خوراکی داشت.

اسپنسر و فریمن نشان دادند که میکرونیدلینگ میتواند PDT) ALA-PDT) موضعی را در درمان AK افزایش دهد.در مطالعه ای که بر اساس تقسیم چهره صورت گرفت، 20 بیمار با AK غیر هیپرتروماتیک در هر طرف چهره به دو گروه میکرونیدلینگ با Eclipse Micropen Elite ™ و  ALA-PDT یا ALA-PDT به طور تصادفی  تقسیم شدند. محققان اختلاف آماری معنیداری را بین گروههای درمان نشان دادند.

  (p < 0.05). میانگین بهبودی درمان AK  با روش میکرونیدلینگ 89.3% اما در گروه PDT  69.5% بود. علاوه بر این،  در یک ارزیابی دیگر 15 بیمار پس از 4 ماه درمان ,بهبود قابل توجه ای را به دست آوردند، و 13 نفر از 15 بیمار که در گروه درمان میکرونیدلینگ قرار داشتند، بهبود یافتند. این روش ,بی خطر و قابل تحمل بوده است و هیچ عوارض جانبی قابل توجهی گزارش نشده است. استفاده از میکرونیدلینگ در درمان AK در 12 گیرنده پیوند عضو ارزیابی شد.انها 3 جلسه درمان PDT  , با استفاده از Dermaroller MC905 را قبل از مصرف موضعی 16%   MAL دریافت کردند.تمام زخم ها پس از سه جلسه,پاسخ (عالی) را نشان دادند و  برای حداقل 4 ماه هیچ AK جدیدی نمایان نشد.  9 ماه پس از پیگیری، دو نفر از بیماران به حالت اول برگشته بودند در حالی که باقی بیماران هیچ بازگشت بیماری را نداشتند. هیچ عوارض جانبی گزارش نشد. به طور کلی میکرونیدلینگ نتایج امیدوار کننده ای را به عنوان یک درمان کمکی برای بهبود AK نشان داد. آزمایشات بالینی کنترل شده برای تعیین قابلیت استفاده از میکرونیدلینگ برای درمان AK مورد نیاز است، به ویژه در مناطق دیگر بدن به غیر از چهره.

نتیجه:

از زمان آغاز اولین درمارولر حدود 20 سال پیش، انواع دستگاه های جدید میکرونیدلینگ معرفی شده اند. این بررسی شواهد بالقوه میکرونیدلینگ را در درمان چندین بیماری پوستی، از جمله اختلالات رنگدانه ای، ضایعات پیش از بلوغ مانند AK، زخم های ثانویه به علت آکنه و روش های جراحی، و آسیب های مو نشان می دهد. مزایای این روش عبارتند از: تحمل پذیری خوب درمان در میان بیماران، افزایش تحرک ترشحی داروها و کاربرد آن برای انواع رنگ پوست. سرخی پوست از شایع ترین عوارض جانبی است. علاوه بر این، تجزیه و تحلیل بافت شناسی پوست پس از درمان میکرونیدلینگ یک اپیدرم سالم را بدون هیچ تغییری در تعداد ملانوسیت نشان میدهد، به این ترتیب، این روش دارای حداقل خطرات ناشی از اختلال در مقایسه با درمان های در حال حاضر را نشان میدهد. به طور کلی، میکرونیدلینگ یک روش ساده با هزینه کم با حداقل عوارض جانبی و مشخصات ایمنی امیدوار کننده ارائه می دهد.تعداد جلسات درمان و تنظیمات میکرونیدلینگ ایده آل از جمله طول و عمق سوزن باید مورد بررسی قرار گیرد. در نهایت، تحقیقاتی که جزئیات مکانیسم عمل میکرونیدلینگ را مشخصا در درمان آلودگی و اختلالات رنگدانه ای به اثبات می رساند، مفید خواهد بود.

میکرونیدلینگ دکتر پن چیست ؟

میکرونیدلینگ یکی از بهترین روش‌های کلاژن سازی می‌باشد که با توجه به هزینه بسیار کم نتیج شگفت انگیزی را در پی دارد. این سیستم درمانی شگفت انگیز باعث به وجود آمدن انقلابی در صنعت میکرونیدلینگ شده است که از این شیوه برای لیفت جوانسازی پوست و تاتو استفاده می‌شود. کارایی این روش به این صورت است که زمانی که نوک سوزن با پوست تماس می‌یابد، سوراخ ریزی در سطح پوست ایجاد می‌شود. سیستم ایمنی پاسخ داده و کلاژن تولید می‌شود. همچنین سوراخ‌ها به عنوان کانال‌های ریزی عمل کرده که مواد مغذی موضعی را به عمق لایه‌های پوستی حمل کرده و اثر آن‌ها را افزایش می‌دهد.

کاربردهای میکرونیدلینگ دکتر پن

  • بدون درد
  • درمان استرچ مارک‌ها و ترک‌های چاقی و حاملگی
  • ترمیم لب شکری
  • بستن منافذ باز پوستی
  • اثری فوق‌العاده روی کلاژن و الاستین دارد
  • از بین بردن ضایعات رنگدانه‌ای
  • ترمیم و تجدید بافت‌های پوستی
  • تحریک کردن فولیکول‌های مو و تزریق مواد به آن‌ها
  • جوانسازی و لیفت پوست صورت
  • خط‌های اخم وچین و چروک‌ها را از بین می‌برد
  • از بین چین و چروک‌‌ها
  • درمان همیشگی هایپرپیگمنتیشن و یا چند رنگ شدن پوست
  • از بین بردن آکنه و جای زخم
  • درمان لکه‌های پیری و آفتاب سوختگی
  • شفاف سازی پوست
  • حذف اسکار جراحی
  • فعالیت سوخت و ساز سلولی و کلاژن و الاستین سازی را تا ۱۰۰۰% بالا می‌برد
  • از بین بردن جای خراشیدگی
  • افزایش جذب داروها تا ۳۰۰ برابر

ویژگی منحصر به فرد دستگاه میکرونیدلینگ دکتر پن چیست ؟

  • دارای سوزن‌های نانو با حداقل میزان درد و سرعت درمان بالا‌تر
  • چرخش غلتکی پر سرعت به شکل اتوماتیک
  • گردش اتوماتیک با سرعت بالا
  • قابلیت کار با باتری قابل شارژ و برق مستقیم شهری
  • دارای پنج سرعت قابل تنظیم و متغیر
  • کارتریج‌های یکبار مصرف طول بلند، درب دار برای هر بیمار به صورت استریل
  • به خاطر سرعت بالا رد حداقل است
  • قابلیت تنظیم عمق نفوذ به لایه‌های مختلف پوست از ۲۵/۰ میلیمتر تا ۵/۲ میلیمتر
  • دارای سوزن‌های منحصر به فرد با تعداد نیدل‎‌های مختلف

جهت مشاهده و اطلاع از اخبار و تخفیفات رزیدنس به پیج اینستاگرام ما ملحق شوید.

رسانه های همکار
استفاده از مطالب رزیدنس برای مقاصد غیرتجاری با ذکر نام رزیدنس و لینک به منبع بلامانع است.
محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.